Зад проекта media pulse стои пулсът на четирима млади хора, обединени от обща кауза: любовта ни към изкуството и желанието ни да отразяваме събитията, случките и съдбите на сънародниците ни в Германия. По стечение на обстоятелствата създателите на media pulse се озовахме на едно и също място – Германия, град Кьолн – и в началото на 2017 г. решихме да обединим уменията и силите си и да създадем една медия за българите в Германия.

Екипът ни е разнороден, но имаме обща цел и гледаме заедно напред.

Харитина Владимирова

Харитина Владимирова

Репортер, водещ, редактор

През 2006 г. завършва Театрален колеж „Любен Гройс“, но веднага след това попада в телевизионния бранш, а малко по-късно работи като радиоводещ в сутрешен блок. 2012 г. се премества в Германия.

Даниел Ахмаков

Даниел Ахмаков

Режисьор, монтажист, оператор

Завършил Кино и Телевизионна режисура в Нов Български Университет. През 2012 г. се мести в Германия със семейството си. Работи по различни телевизионни продукции като Motion Designer и Visual Effects Artist. Един от основателите на PixBoutique | PostProduction.

Михаил Тодоров

Михаил Тодоров

Графичен дизайнер, оператор, фотограф

От 1999 г. живее в Германия, с 9-годишен опит в областта на принта и корпоративния дизайн. От 2012 г. партньор в фотостудио nonverbal | bildkommunikation.

Владислав Терзиев

Владислав Терзиев

Фотограф, оператор, редактор

Завършил магистър социология и славистика в Кьолнския университет. От 2001 г. в Германия. Съосновател на фотостудио nonverbal | bildkommunikation.

Ана Бързакова

Ана Бързакова

Редактор, репортер, фотограф

Живее в Германия от 2001 г. Завършила магистър по медийни науки, немска и английска филология в Кьолнския университет. От 2011 г. работи като редактор в принт-редакцията DigitalPHOTO

Алина Маши

Алина Маши

Репортер и пиар

Живее в Германия от 2004 година. Завършва африканска филология в Кьолнския университет. Работи пет години като PR в Уницеф Дюселдорф и PR директор в Udala Media London. От 2004 година работи като freelancer Alina Mashi PR.